OVO DESIGN Furniture Group este o companie româno-canadiană cu o vechime de peste douăzeci și cinci de ani în România.

Succesul de care se bucură pe piața internațională și românească se datorează conceptului companiei în care primează calitatea, seriozitatea, rapiditatea, satisfacția deplină a clientului.

Talentații noștri designeri, arhitecți, artiști plastici licențiați în arte plastice și decorative, chimiști, ingineri, se asigură că ideile dumneavoastră prind viață și oferă cele mai frumoase și practice soluții.

Vă invităm să vă alegeți din variatele game de finisaje din diverse esențe de lemn exotic și autohton pe care le obținem cu cea mai sofisticată tehnologie!

Vă punem la dispoziție o mare diversitate de materiale de calitate, atent selecționate pentru canapele, scaune, perdele, draperii. Colecțiile noastre de corpuri de iluminat, parchet, covoare, tapet de mătase sau tapet personalizat, obiecte de artă, accesorii, vă pot ajuta să vă conturați proiectul până la cel mai mic detaliu.

Printre realizările de seamă ale companiei se numără instituții prestigioase de stat, amfiteatre, ambasade, bănci, studiouri de televiziune, mobilier personalizat și dotări specifice pentru iahturi și vase de croazieră, numeroase vile, hoteluri, sedii de societăți.

Fiind localizați în inima economică a României, avem avantajul de a ajunge imediat, oriunde, la potențialii noștri clienți și de a le oferi consiliere și asistență până la finalizarea proiectelor.

Vă așteptăm să ne vizitați la fabrica și showroom-ul din Chitila pentru a începe împreună colaborări frumoase!

Image description
Image description